KOCAELİ / DERİNCE - Derince Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu

2622298660 (05065874901)
Sırrıpaşa Mah. Buğra Sokak No3 DERİNCE/KOCAELİ
Vizyon
Eğitim bölgesi içinde öncelikli tercih edilen; kültürel ve akademik başarısından söz ettiren örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi bilgiyi kullanabilen ve üretebilen çağın gereksinimlerin karşılayabilecek donanımlara sahip yurttaşlar olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
Bilgi yarmaşında eğitim bölgesinde 2.lik. Yıldızlar Futbol karşılaşmalardında İlçede 1.lik. Her Eve Bir Kitap Kampanyası kapsamında yapılan Özet Çıkarma Yarışmasında Kocaeli´de 3.lük. 2017 Bilgi ve kültür yarışmasında ilçede 1.lik
Şehir içi minibüslerle
Sırrıpaşa Mah. Buğra sokak No:3 Derince/KOCAELİ
200 metre
futbol bocce dart
Bilimsel Etkinlikler
4006 Tübitak Projesine katılım. E twining projesine katılım ve ulusal kalite etiketi alındı , Beyaz bayrak, beslenme dostu okul,okulum temiz projeleri başarıyla sonuçlandı. ve devam ediyor.
Proje Çalışmaları
4006 tübitak projes çalışması, E twining projesine katılım ve ulusal kalite etiketi alındı , Beyaz bayrak, beslenme dostu okul, okulum temiz projeleri başarıyla sonuçlandı. ve devam ediyor.