KOCAELİ / DERİNCE - Derince Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü sebebiyle düzenlenen şiir yarışmasında Derincedeki okullar arasından 3. Olan öğrencimiz İrem Sude Taş  plaketini Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün den aldı.

Mrt

Ock

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. Sene-i  devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bursa gezimizden kareler

Cumhuriyetimizin 100.yili okulumuzda coşkuyla kutlandı

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Haftası çeşitli konuşma ve şiir gibi etkinliklerle okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan program ile kutlandı.

Eyl